«

»

NOTA SOBRE CANVIS DE PREU

Amb motiu de l’entrada en vigor del nou import de l’IVA (a partir del dia 6 de juliol serà un 10%), el preu de les entrades de les pel·lícules que es projectaran en els nostres CINEMES CANAL SALAT serà:

– dies festius, vigília de festius, caps de setmana, dimarts i dijous 6’50 €

(recuperant així el preu anterior a la pujada que es va produir en canviar l’IVA del 8 al 21% i que ens va obligar a passar de 6’50 € a 7 €).

– dilluns i dimecres, dia de l’espectador al preu de 4’90 €

– dimarts i els dijous el preu pels jubilats serà de 5’00 €

– Es mantendran els preus de les projeccions d’òperes, ballets i altres espectacles, ja que en el seu moment no es van incrementar.

Així mateix els 50 cts. de despeses de gestió per la compra d’entrades a través de la nostra web a internet, ja no es cobraran. El preu que es pagarà per les entrades serà el mateix que a la taquilla del cinema, amb això el preu de les entrades quedarà unificat en tots els canals de venda i permetrà una millor atenció per als espectadors que en qualsevol moment i des de qualsevol suport desitgin adquirir les seves entrades, triant els seus seients, tot amb la suficient antelació per a poder gaudir del seu espectacle: pel·lícula, òpera, ballet o recital, amb la major comoditat i sense cap cost addicional.

La compra d’entrades està plenament garantida pel sistema de compra segura: entrar a la nostra web, www.cinemescanalsalat.com  seleccionar l’espectacle i la sessió que es desitja veure. Escollir el seient i realitzar el pagament indicant el correu electrònic on rebre la confirmació de la compra, després presentar-lo a taquilla per recollir les entrades i accedir a la sala i gaudirà de l’espectacle. Es recomana arribar al cinema 15 minuts abans de la sessió.

==================================================================================================================================

Con motivo de la entrada en vigor del nuevo importe del IVA (a partir del dia 6 de julio será un 10%), el precio de las entradas de las películas que se proyectaran en nuestros CINEMES CANAL SALAT será:

– días festivos, vigilia de festivos, fines de semana, martes y jueves de 6’50 €

(recuperando así el precio anterior a la subida que se produjo al cambiar el IVA del 8 al 21% y que nos obligó a pasar de 6’50€ a 7 €).    

– lunes y miércoles, día del espectador al precio de 4’90€

martes y jueves el precio para los jubilados será de 5’00 €

– Se mantendrán los precios de las proyecciones de óperas, ballets y demás espectáculos, ya que en su momento no se incrementaron.

Asimismo los 50 cts. de gastos de gestión que en la compra de entradas a través de nuestra web en internet, ya no se cobraran.El precio que se pagará por las entradas será el mismo que en la taquilla del cine, con ello el precio de las entradas quedara unificado en todos los canales de venta y permitirá una mejor atención para los espectadores que en cualquier momento y desde cualquier soporte deseen adquirir sus entradas,  eligiendo sus asientos, todo con la suficiente antelación para poder disfrutar de su espectáculo:  película, ópera, ballet o recital, con la mayor comodidad y sin coste adicional alguno.

La compra de entradas está plenamente garantizada por el sistema de compra segura:entrar en nuestra web www.cinemescanalsalat.com  seleccionar el espectáculo y la sesión que se desea ver.  Escoger el asiento y realizar el pago indicando el e-mail donde recibir la confirmación de la compra, luego presentarlo en taquilla para recoger las entradas y acceder á la sala y disfrutará del espectáculo. Se recomienda llegar al cine 15 minutos antes de la sesión.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic mai es publicarà.

Pots utilitzar les següents etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació. L'usuari pot configurar el seu navegador i impedir que siguin instal·lades, encara que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Accepta