«

»

(Sense títol)

PER TOTS ELS QUE FORMAM PART DE L’EQUIP DELS CINEMES CANAL SALAT, AVUI ÉS UN DIA MOLT DUR, EL PITJOR DES QUE JA FA 9 ANYS VAM ENCETAR L’AVENTURA DE RETORNAR EL CINE COMERCIAL A CIUTADELLA.

EL COVID 19, COM A MOLTS ALTRES, EN HA VENÇUT I AVUI TINDRAN LLOC LES DARRERES SESSIONS. SUSPENEM INDEFINIDAMENT LA CONCESSIÓ AMB L’AJUNTAMENT, AMB EL COMPROMÍS DE QUE SI ES TORNEN A DONAR LES CONDICIONS PERQUÈ EL CINE COMERCIAL SIGUI VIABLE, CONTEMPLARIEM LA POSSIBILITAT DE REOBRIR LES SALES I ESGOTAR EL TERMINI DE LA CONCESIÓ QUE ACABA EL DESEMBRE DEL 2021.

VOLEM AGRAÏR MOLT SINCERAMENT A TOTS EL ESPECTADORS QUE HEU PASSAT DURANT AQUESTS ANYS PER LES NOSTRES SALES, EL VOSTRE RECOLÇAMENT I FIDELITAT. SENSE ESPECTADORS EL CINE NO SERIA POSSIBLE. GRÀCIES A TOTS!

 

4 pings

 1. Rosa diu:

  Gràcies per la vostra empenta, la vostra li.lusió i les vostres ganes de dur el cinema a Ciutadella.
  Gràcies a voltros hem pogut gaudir d’anar al cine.
  És un dia trist, esteim al vostre costat, peró desitjam que no se us acabin les ganes de tornar-ho a intentar quan les coses vagin a millor.
  Fins prest!

 2. Lina diu:

  L’agraïment més sincer és el que us devem noltros. Gràcies per la vostra feina tant ben feta,per el vostre esforç inmens i pel vostre amor al cine. Obrir aquestes sales va esser per tots els qui disfrutam d’aquest art ,un regal preciós.
  Gràcies de tot cor…Heu d’estar molt orgullosos de la feina que heu fet.
  Us enyorarem moltíssim.
  Fins prest i que sigui de nou en aquest espai tant especial per tots.

 3. José diu:

  Gracias por traer cine y cultura a Ciutadella.

 4. Esperanza diu:

  Gracias a vosotros por todo lo que nos habéis aportado estos años. Una pena que sea la cultura y los que nos la acercáis quienes más sufran en estas situaciones

Deixa un comentari

El teu correu electrònic mai es publicarà.

Pots utilitzar les següents etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació. L'usuari pot configurar el seu navegador i impedir que siguin instal·lades, encara que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Accepta