«

»

S&M 2 – METALLICA AND SAN FRANCISCO SYMPHONY

 

venda d’entrades aquí

Dimecres 9 d’octubre

  • a les 20:30

 

Sinopsi:

El 9 d’octubre de 2019, s’estrena en cinemes S & M2, una obra imprescindible per commemorar el 20è aniversari dels mítics concerts S & M i l’àlbum del mateix nom gravat al costat de l’Orquestra Simfònica de San Francisco. Ara podrà tornar a veure’ls amb la Simfònica, acompanyats durant part de l’espectacle pel llegendari director d’orquestra Michael Tilson Thomas, que dóna així començament a la seva última temporada a San Francisco. El concert, que es gravarà en directe el 6 i el 8 de setembre, també celebrarà la inauguració del avantguardista Chase Center, una incorporació històrica al litoral de la ciutat.

Aquesta estrena cinematogràfic inclourà els «clàssics» de l’àlbum S & M de 1999, als quals s’uniran les versions simfòniques de noves cançons. Milions de fans de tot el món tindran l’oportunitat de viatjar en el temps i gaudir de l’espectacle com si es tractés d’un concert contemporani en pantalla gran.

Director: Wayne Isham

Actors: James Hetfield (guitarra) Kirk Hammett (guitarra lider) Lars Ulrich (bateria) Orquetra Sinfònica de San Francisco amb Michael Tilson Thomas, Robert Trujillo (baix elèctric)

 

Sinopsis:

El 9 de octubre de 2019, se estrena en cines S&M2, una obra imprescindible para conmemorar el 20º aniversario de los míticos conciertos S&M y del álbum del mismo nombre grabado junto a la Orquesta Sinfónica de San Francisco. Ahora podrá volver a verlos con la Sinfónica, acompañados durante parte del espectáculo por el legendario director de orquesta Michael Tilson Thomas, que da así comienzo a su última temporada en San Francisco. El concierto, que se grabará en directo el 6 y el 8 de septiembre, también celebrará la inauguración del vanguardista Chase Center, una incorporación histórica al litoral de la ciudad.

Este estreno cinematográfico incluirá los «clásicos» del álbum S&M de 1999,a los que se unirán las versiones sinfónicas de nuevas canciones. Millones de fans de todo el mundo tendrán la oportunidad de viajar en el tiempo y disfrutar del espectáculo como si se tratase de un concierto contemporáneo en pantalla grande.

Director: Wayne Isham

Actores: James Hetfield (guitarra) Kirk Hammett (guitarra lider) Lars Ulrich (bateria) Orquetra Sinfònica de San Francisco con Michael Tilson Thomas, Robert Trujillo (bajo electrónico)

 

Deixa un comentari

El teu correu electrònic mai es publicarà.

Pots utilitzar les següents etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació. L'usuari pot configurar el seu navegador i impedir que siguin instal·lades, encara que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Accepta